Kompletní sortiment bezlepkových produktů


 
 

Katalog pečiva

Břeclavský koláč jablečný

Složení:

Těsto:
Kokosový nápoj (kokosová dužina 85 %, voda), droždí, řepkový olej, bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, stabilizátory (E415,464, E417,E466),cizrnová mouka, modifikovaný bramborový škrob, vláknina (z čekanky), sůl, enzym, emulgátor (E471), hrachová bílkovina, vejce

Náplň (30% – složení):
Jablka 96 %, cukr, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti (kyselina citronová), antioxidant (kyselina askorbová), bambusová vláknina, konzervant (sorban draselný), zahušťovadlo (E415 – xantanová guma, E425 – konjac guma), skořice, čerstvé jablko

Posyp:
Rýžová mouka, kukuřičná mouka, rostlinný tuk (palmové) (64%) řepkový olej, voda, emungátory (polyglycerol estery mastných kyselin, mono – a digliceridy mastných kyselin a slunečnicový lecitin), jedlá sůl, konzervační látka (kyselina sorbová), máslové aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barvivo (karoteny), moučkový cukr



27. 04. 2016

Linecké kolečko s marmeládou

Složení:

Těsto:
Škrob (kukuřičný, tapiokový, bramborový), rýžová mouka, bezlepková ovesná mouka, sušené žloutky, stabilizátory (E415, E417), bramborová vláknina, hrachová bílkovina, aroma, sůl, máslo bez laktózy (laktóza méně než 0,01g/100 g)

38 % Náplň:
Ovocná směs – směs ovocných dření (jablko, meruňka, višeň, jahoda), cukr, kyselina citrónová, želírující látka (pektin), koncentrát z černé mrkve, oxid siřičitý

Dekorativní zdobení:
Moučkový cukr 2%

Poznámka: Cukrářský výrobek – skladujte do 8°C

zobrazit

27. 04. 2016

Trojhránek

Složení:

Složení: Škrob (kukuřičný, tapiokový, bramborový), rýžová mouka, cizrnová mouka,** sušené žloutky, stabilizátory (E415, E417), bramborová vláknina, hrachová bílkovina, sůl, **máslo bez laktózy (laktóza méně než 0,01g/100 g),11 % vlašské ořechy,11 % lískové ořechy,11 % plátkové mandle, 16 % mléčná čokoláda (rostlinné oleje, cukr, sušené mléčné složky, nízkotučné sušené mléko, nízkotučný kakaový prášek, emulgátory (E322, E492)

Poznámka: Cukrářský výrobek – skladujte do 8°C

zobrazit

27. 04. 2016

Závin makový

Složení:

Těsto:
Kokosový nápoj (kokosová dužina 85 %, voda), droždí, řepkový olej, bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, stabilizátory (E415,464, E417,E466),cizrnová mouka, modifikovaný bramborový škrob, vláknina (z čekanky), sůl, enzym, emulgátor (E471), hrachová bílkovina, vejce

Náplň (30 % – složení):
Mák mletý s cukrem 16 % hm. výrobku (70 % mák termicky stabilizovaný, 10 % cukr, 10 % rýžová mouka

Posyp:
Mák celý

zobrazit

27. 04. 2016

Muffin vanilkový s malinami

Složení:

Škrob (kukuřičný, bramborový), rýžová mouka, kukuřičná mouka, kypřící látky (E450, E500), sušené bílky, dextróza, stabilizátory (E464, E415), modifikovaný bramborový škrob, emungátor (E471), sůl, řepkový olej, voda, vejce, mražené maliny

zobrazit

zavřít

© 2015–2025 MARFreklamní agentura, grafické studiotvorba webových stránek

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.