Kompletní sortiment bezlepkových produktů


 
 

Katalog pečiva

Štafetka

Složení:

Těsto:
Arašídy, rýžová mouka, bramborový, kukuřičný, tapiokový škrob, pohanková mouka, kukuřičná mouka, stabilizátor (E415), vejce, cukr

Náplň:
46% hmotn. kukuřičný škrob, cukr, máslo, vanilkový cukr, voda, lískooříškový krém (cukr, palmový tuk, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, lískooříšková pasta 3%, emulgátor (lecitiny), aroma, jedlá sůl, antioxidant (alfa-tokoferol))

Poleva:*
Rostlinné oleje a tuky, cukr, sušené mléčné složky, **nízkotučné sušené mléko
, nízkotučný kakaový prášek, aroma, emulgátory (E 322, E 492)

Poznámka: Cukrářský výrobek – skladujte do 8°C



07. 11. 2017

Rohlík se slaninou a sýrem

Složení:

Těsto:

Škrob (bramborový, kukuřičný, tapiokový), rýžová mouka, stabilizátory (E464, E415), jáhlová mouka, cukr, vláknina (z řepného cukru, z indického jitrocele), voda, řepkový olej, droždí, sůl

Dekorace:

22% Anglická slanina – vepřové maso (80%), pitná voda, jedlá sůl, škrob, cukr, extrakty koření, koření, stabilizátor (E451, E450), antioxidant (E316), barvivo (E150c), zahušťovadlo (E415 – xantanová guma), konzervant (E250);

22% Sýr Eidam plátky (přírodní, zrající, polotučný, polotvrdý sýr – Tuk v sušině min. 40%, sušina min. 53%), pasterované kravské mléko, jedlá sůl, startovací kultury, mikrobiální syřidlo.

zobrazit

07. 11. 2017

Povidloň

Složení:

Korpus:
Deproteinovaný pšeničný škrob, bramborový škrob, sójová mouka, kukuřičný škrob, guarová mouka, vejce, voda, rostlinný olej řepkový, sůl.

Náplň:
Krém (cukr, živočišná šlehačka, rostlinná šlehačka: rostlinný tuk 25%, cukr, mléčná bílkovina, emulgátory (E472b, sójový lecitin, E472e), stabilizátory (celulóza, karboxymetyl celulóza, fosfát draselný, barvivo (betakaroten)), povidla: cukr, švestkové pyré zahuštěné 31.5%, voda, modifikovaný škrob, barvivo(amoniak- sulfitový karamel), zahuštovadlo (celulóza), regulátory kyselosti (kyselina citronová, citronany vápenaté), aroma.

Posyp:
Cukr moučka

Poznámka: Cukrářský výrobek – skladujte do 8°C

zobrazit

07. 11. 2017

Chléb pohankový kváskový

Složení:

Pohanková mouka hladká, pohanková mouka celozrnná, kvas (celozrnná pohanková mouka, startovací kultura, rýžová mouka, voda), stabilizátor (E464), voda, kmín, sůl, droždí, řepkový olej

zobrazit

07. 11. 2017

Likérová špička

Složení:

Korpus:
Rýžová mouka, bramborový škrob, kukuřičný škrob, tapiokový škrob, pohanková mouka, kukuřičná mouka, stabilizátor (E415 – xantanová guma), vejce, cukr

Náplň (60% hmotnosti):
Krém (rostlinný tuk, čokoláda, cukr, kakao, sójový pudr), voda, vanilkový mixar, fondán, originál tuzemský

Poleva:
Rostlinné oleje a tuky, cukr, sušené mléčné složky, nízkotučné sušené mléko, nízkotučný kakaový prášek, aroma, emulgátory (E322, E492)

Poznámka: Cukrářský výrobek – skladujte do 8°C

zobrazit

zavřít

© 2015–2025 MARFreklamní agentura, grafické studiotvorba webových stránek

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.